تازه های نشر

 *****************  

 

 *****************  

 

 *****************  

 

 ***************** 

 

 

***************** 

***************** 

 

***************** 

 

*****************

******************

******************

******************

*******************

******************

******************

******************

 



آیین نکوداشت دکتر عباس شیبانی برگزار شد

آیین نکوداشت دکتر عباس شیبانی عضو شورای اسلامی شهر تهران و نخستین رییس سازمان نظام پزشکی بعد از انقلاب اسلامی برگزار شد. در این مراسم شماری از شخصیت های علمی، فرهنگی و سیاسی کشور در توصیف ویژگی های انسانی این پزشک فرزانه خاطراتی بیان کردند.

حجت الاسلام سیدمحمود دعایی نماینده ولی فقیه و مدیرمسئول روزنامه اطلاعات با اشاره به سابقه آشنایی خود با دکتر شیبانی در سال های اولیه دهه 40 خورشیدی گفت: ایشان جزو معدود افراد غیر روحانی بود که عصر برخی روزها برای دیدن دوستانشان به حجره کرمانی ها در مدرسه فیضیه قم می آمد و آشنایی من با ایشان از آنجا آغاز شد.

مدیرمسئول روزنامه اطلاعات به حادثه هفتم تیر و شهادت چهار تن از نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت پس از این واقعه وی و دکتر شیبانی بمدت پنج دوره با یکدیگر در مجلس در کسوت نمایندگی مردم تهران همکار شدند و در این مدت ساده زیستی و بی نیازی وی به دنیا از مهمترین ویژگی های متمایزکننده از سایرین بود.

نماینده ولی فقیه در موسسه اطلاعات تصریح کرد که ساده زیستی و پرهیز از دنیا در شیبانی بحدی بود که حتی در طول دوران 20 ساله نمایندگی مجلس شخصی به یاد ندارد که وی حتی از امکانات اولیه مانند غذاخوری نمایندگان هم استفاده کرده باشد .

در ادامه این مراسم مشاور رییس جمهوری و رییس کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران در توصیف شخصیت دکتر شیبانی گفت: ریشه همه مشکلات موجود شهرما و کشورما در هر زمینه ای که بررسی کنیم در کم رنگ شدن اخلاق در جامعه امروز است.

سید رضا صالحی امیری شیبانی را نماد اخلاق نامید و گفت: ریشه مشکلات امروز جامعه ما گم شدن اخلاق در روزگار ماست .

وی تصریح کرد: شیبانی نیازمند تجلیل و تکریم نیست و این ما هستیم که نیازمند درک کردار و منش و شخصیت بزرگانی همچون شیبانی هستیم.

ایرج فاضل موسس و رئیس جامعه انجمن های علمی و رئیس جامعه جراحان ایران هم در بخشی از این مراسم بی نیازی را ویژگی بارز این شخصیت خواند و گفت: وقتی انسان بی‌نیاز شود در مشکلات زندگی تن به هر کاری نمی‌دهد و دکتر شیبانی به این ویژگی دست یافته است‌.

وی با بیان اینکه دکتر شیبانی را از زمان دانشجویی می‌شناسد، ادامه داد: در آن دوران او مدتی را در زندان سپری می‌کرد و زمانی که آزاد می‌شد به دانشگاه می‌آمد و جمعی از دانشجویان از وی تقدیر می کردند.

فاضل با اشاره به اینکه دکتر شیبانی همواره در متن مشکلات حضور داشت، عنوان کرد: نظام پزشکی در دشوارترین زمان به یک دکتر شیبانی نیاز داشت تا مشکلات را رفع و شرایط را ساماندهی کند.

وی اضافه کرد: دکتر شیبانی از هیچ کمکی برای بیماران نیازمند دریغ نکرده است و اولین پیوند اعضا پس از انقلاب در بیمارستان مصطفی خمینی انجام شد.

رئیس جامعه جراحان ایران با تاکید بر ویژگی شهامت ابراز عقاید شیبانی اظهار کرد: شیبانی در نهایت قناعت زندگی می‌کند با توجه به اینکه زمینه کارهای اجتماعی و سیاسی او بر کار طبابتش چیره شد اما هیچگاه از کمک به بیماران دریغ نکرد او نخستین رئیس نظام پزشکی بعد از انقلاب بود که با خلق نیکوی خود بحران ‌های آن دوران را برطرف کرد و نقش سازنده‌ای را ایفا کرد.

وی خاطر نشان کرد : جامعه امثال شیبانی را کم دارد؛ وی ضمیر پاک و اعتقادات محکمی داشت که به همین دلیل هیئت امنای ارزی را ایجاد کرد.

در ادامه احمد مسجد جامعی عضو شورای شهر تهران در مراسم بزرگ‌داشت دکتر عباس شیبانی بیان کرد: بزرگانی از قبیل شیبانی که نسل در نسل دغدغه ایران را داشتند جامعه و فرهنگ ما را حفظ کردند.

وی افزود: مهمترین نکته اخلاقی دکتر شیبانی این است که برغم شرایط استثنایی که قبل و بعد از انقلاب داشت،‌ در همراهی با نهضت‌های مردمی همواره حضور داشت.

مسجد جامعی با اشاره به اینکه افراد مدعی زیاد داریم عنوان کرد: زمانی نشریه فکاهی " توفیق" مطلبی در خصوص زندگانی یک نماینده نوشت او بارها و بارها در جنبش مشروطیت شهید شده است‌.

وی اضافه کرد: در تاریخ 80 ساله اخیر ایران شیبانی یکی از چهره‌های موثر است که در نهضت دفاع از ملی شدن نفت نیز حضور پر رنگی داشته است.

1387 - 1390 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت فرهنگ ایران می باشد .
انتخاب رنگ قالب : آبی قرمز سبز با پس زمینه

ورود یا عضویت

ورود