تازه های نشر

 *****************  

 

 *****************  

 

 *****************  

 

 ***************** 

 

 

***************** 

***************** 

 

***************** 

 

*****************

******************

******************

******************

*******************

******************

******************

******************

 



سخنرانی دکتر صالحی امیری در ششمین همایش مدیران اسناد کشور

 ششمین همایش مدیران اسناد با حضور سید رضا صالحی امیری رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی، شهرام یوسفی فر معاون اسناد، مدیران و کار‌شناسان اسناد و رؤسای دبیرخانه‌های نهادهای دولتی سراسر کشور، درآرشیو ملی ایران برگزار شد.

در ابتدای این همایش صالحی امیری، رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ضرورت انسجام میان نهادهای آرشیوی کشور را مهم‌ترین و اصلیترین عامل تداوم حیات فرهنگی هر کشور ارزیابی کردو اظهار داشت: یکی از نمودهای انسجام ملی یکی شدن و ادغام دستگاه‌ها در هم، به منظور حرکت هماهنگ همه اجزای سیستم بطرف هدف والا است

وی در ادامه افزود: اگر انسجام بین واحدهای یک سازمان از بین برود، اغتشاش پیش می‌آید و اگر انسجام میان سازمان‌های دولتی نباشد نیز وحدت ملی به وجود نخواهد آمد.

صالحی امیری تصریح کرد: ما برای حیات سازمانی نیاز به انسجام داریم.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی در پایان سخنانش با اشاره به شورای مهتاب (مجمع هماهنگی مراکز تاریخ پژوهی و بانک‌های اسنادی ایران) و شورای مکتب (مجمع کتابخانه‌های بزرگ کشور)، این دو شورا را نهادهایی در راستای ایجاد و تحکیم انسجام سازمانی، انسجام بین سازمانی و در ‌‌نهایت انسجام ملی ارزیابی کرد.

در ادامه این نشست معاون اسناد ملی به ایراد سخنرانی پرداخت. شهرام یوسفی فر با اشاره به نکاتی در تبیین مفهوم بایگانی کل یا آرشیو ملی، تاریخچه این نهاد را به دوران پس از مشروطیت مربوط دانست. وی در ادامه بیان داشت: نیاز است در مورد آرشیو‌ها بیشتر کار شود و تعامل بیشتری بین دستگاه‌ها وجود داشته باشد. معاون اسناد ملی با برشمردن آرشیوهای دولتی و آرشیوهای شخصی و خصوصی در حوزه آرشیوی دنیا تصریح کرد:

آرشیو ملی هر کشوری در راس این دو بخش قرار دارد و یکی از مهم‌ترین مأموریت‌هایش این است که اسناد و مدارک همه قسمت‌ها را پالایش نماید.

یوسفی فر در ادامه این همایش بر اهمیت تشخیص اهمیت اسناد برای آیندگان، جایگاه اسناد در مواردی همچون نقض حقوق بشر، روند مصالحه و حقیقت یابی میان کشور‌ها، هماهنگی و گوناگونی میان آرشیو‌ها تاکید کرد و از نقش آرشیو‌ها و کاربردهای آن‌ها در برقراری عدالتو آشتی میان جوامع سخن گفت.

در ادامه این همایش ملی، مدیر کل شناسایی و فراهم آوری اسناد ملی این همایش را همایش تجلیل و تقدیر از تعدادی از دستگاه‌هایی که تعامل و همکاری خوب و سازنده‌ای را با سازمان اسناد و کتابخانه ملی داشته‌اند دانست و از زحمات و همکاری سایر دستگاه‌ها در این خصوص قدردانی کرد. محسن آموزگار گفت: آنچه در آرشیو ملی ایران نگهداری می‌شود حاصل زحمات، تلاش و کارکرد جمع حاضر و گروه‌ها و بخشهایی از وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها و موسسات دولتی و وابسته به دولت است؛ که کار‌شناسان ما با مراجعه به دستگاه‌های دولتی توانسته‌اند بالغ بر ۵۷۵ میلیون برگ از اسناد را تعیین تکلیف نمایند که از این تعداد ۲۶/۴۶۰/۰۰۰برگ سند به سازمان منتقل شده است.

شایان ذکر است این همایش به منظور ارزیابی اقدامات صورت گرفته در دستگاه‌ها در زمینه مدیریت اسناد، نظارت، بازرسی و بررسی، ارزشیابی، تعیین تکلیف سوابق راکد و تنظیم و تجهیز و متحدالشکل سازی بایگانی اسناد، باز آموزی مقررات و آموزش آخرین اطلاعات و قوانین و مقررات و جلب حمایت و همفکری دستگاه‌ها در اجرای قوانین مذکور، ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های تخصصی آنان و قدردانی و سپاس از مدیران و کار‌شناسان اسناد بر‌تر در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها برگزار گردید.

همایش ملی مدیران اسناد کشور با تجلیل از دستگاه‌های بر‌تر در حوزه مدیریت اسناد و تقدیر از تعامل سازنده همه دستگاه‌های دولتی با سازمان اسناد و کتابخانه ملی پایان یافت.

1387 - 1390 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت فرهنگ ایران می باشد .
انتخاب رنگ قالب : آبی قرمز سبز با پس زمینه

ورود یا عضویت

ورود