تازه های نشر

 *****************  

 

 *****************  

 

 *****************  

 

 ***************** 

 

 

***************** 

***************** 

 

***************** 

 

*****************

******************

******************

******************

*******************

******************

******************

******************

 


    

               سایت رسمی

   دکتر سیدرضا صالحی امیری



بازدید رئیس کتابخانه ملی از نمایشگاه کتاب

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی بعد از ظهر روز شنبه از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران بازدید کرد. دکتر صالحی امیری در بدو ورود به نمایشگاه به غرفه سازمان اسناد و کتابخانه ملی رفت و ضمن گفت و گو با بازدیدکنندگان به سوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

مشاور رئیس جمهور در این گفت و گو ها ضمن برشمردن اولویت ها و برنامه های پیش روی سازمان به ضرورت دیجیتال سازی منابع سازمان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر کتابخانه ملی تنها مختص شهروندان تهرانی و آن هم فقط بخشی از شهروندان است. درحالیکه همانطور که از نام این نهاد پیداست باید در دسترس و اختیار همه هموطنان در اقصی نقاط کشور باشد، به همین دلیل ضرورت دارد تا نسبت به دیجیتال سازی منابع موجود تمام تلاش و همت خود را به کار بندیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت های سازمان در بخش بین الملل اشاره کرد و گفت: خوشبختانه تفاهم نامه های خوبی با برخی مراکز بین المللی و کتابخانه های معتبر جهانی امضا شده که باید همکاری خود را در این زمینه افزایش دهیم.

صالحی امیری در ادامه با تشریح روند شکل گیری اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی گفت: یکی از وظایف مهم کتابخانه ها در سطح جهانی تولید فکر و اندیشه و ایفای نقش به عنوان یک مرکز فرهنگی است و ما با تاسیس اندیشگاه در پی دستیابی به این مهم هستیم و خوشحالیم که اندیشگاه به محل حضور و گفت و گوی اندیشمندان و فرهیختگان کشور تبدیل شده است.

 

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در باره مسائل فرهنگی کشور تاکید کرد: سخنان رهبر معظم انقلاب اصلی ترین استراتژی فرهنگی کشور است و همه دستگاه ها باید برای تحقق نکات مورد نظر ایشان برنامه عملیاتی داشته باشند. بر همین اساس ما هم در کتابخانه ملی با تشکیل کمیته ای برنامه ها و راهکارهای اجرایی در این زمینه را تدوین می کنیم.

صالحی امیری در پایان سخنانش نسبت به نقش پررنگتر نهادهای صنفی در امور اجرایی نمایشگاه امسال اظهار خوشنودی کرد و گفت: یکی از سیاست های فرهنگی دولت تدبیر و امید واگذاری امور به بخش خصوصی است و امیدوارم زمینه واگذاری بیشتر امور اجرایی نمایشگاه به نمایندگان صنوف مرتبط با امر نشر برای سال اینده فراهم شود.

صالحی امیری در ادامه بازدید خود از نمایشگاه بین المللی کتاب تهران با حضور در غرفه موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی از آخرین آثار منتشر شده این موسسه مطلع شد. وی همچنین از غرفه موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) بازدید و دفتر یادبود این غرفه را امضا کرد.

انتشارات دلیل ما، نشر ثالث، سوره مهر، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی،انتشارات علمی و فرهنگی، ققنوس، نشر چشمه، نشر مرکز و نشر نی از دیگر غرفه هایی بودند که صالحی امیری ضمن حضور در آنها با مسئولین این غرفه ها به گفت و گو پرداخت.

صالحی امیری در پایان از غرفه های شورای عالی انقلاب فرهنگی و دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی هم بازدید کرد.

1387 - 1390 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت فرهنگ ایران می باشد .
انتخاب رنگ قالب : آبی قرمز سبز با پس زمینه

ورود یا عضویت

ورود