تازه های نشر

 *****************  

 

 *****************  

 

 *****************  

 

 ***************** 

 

 

***************** 

***************** 

 

***************** 

 

*****************

******************

******************

******************

*******************

******************

******************

******************

 


    

               سایت رسمی

   دکتر سیدرضا صالحی امیری



سخنرانی در نشست هم‌اندیشی پژوهشگران، اساتید، کتابداران و فعالان عرصه علم و فرهنگ استان خراسان

دكتر سيد رضا صالحي اميري در نشست هم انديشي پژوهشگران، اساتيد، كتابدران و فعالان عرصه علم و فرهنگ خراسان رضوي، ضمن بیان این مطلب که جامعه ما به شدت نیازمند افزایش سرانه مصرف فرهنگی و کاهش سرانه مصرف اقتصادی است، گفت: افزایش سرانه مصرف فرهنگی نظیر ارتقاء سرانه مطالعه و افزایش تولید و مصرف محصولات فرهنگی باعث کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

ایشان در ادامه افزود: جامعه ایرانی نیازمند بازسازی اخلاقي است. او فرهنگ را جوهر توسعه و اخلاق را جوهره فرهنگ دانست.

او با اشاره به وجود 43 مورد آسیب اجتماعی فرهنگی افزود: چالش های اخلاقی موجود در جامعه ریشه در عملکرد مدیریت فرهنگی طی سه دهه گذشته دارد.

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران فرهنگ را دروازه ورود به فضیلت و جوهر توسعه اقتصادی، سیاسی و اجتماعی عنوان و بیان کرد: آسیب شناسی فرهنگی لازمه توسعه فرهنگی است و مسیر توسعه باید از حوزه فرهنگ آغاز شود

ایشان با اشاره به ضرورت جايگزيني گردشگري فرهنگي به جاي صنعت نفت گفت: امروز صنعت فرهنگ در کشور می تواند جایگزین صنعت نفت شود.

صالحی امیری خراسان را قطب تمدن ایران دانست و گفت: مشهد به واسطه حضور بارگاه منور حضرت امام رضا(ع) می تواند به قطب گردشگری درمنطقه تبدیل شود و توانايي اين را دارد كه رونقي اساسي در گردشگري فرهنگي در ايران داشته باشد.

او همچنین با اشاره به انتخاب مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی کشورهای اسلامی در سال 2017 میلادی از سوی آیسسکو افزود: این انتخاب ظرفیت بالایی برای معرفی مشهد و ایران به دنیا است و بايد از اين فرصت براي معرفي جاذبه هاي فرهنگي ايران استفاده كنيم.

 

رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ادامه داد: باید ارزش های فرهنگی در مشهد موج بزند و صنعت فرهنگ در این شهر محور توسعه فرهنگی در کشور باشد.

وي در پايان در خصوص منابع سازمان اسناد و کتابخانه ملی گفت: این مرکز با دو میلیون و 700 هزار جلد کتاب، 38 هزار نسخه خطی نفیس و 34 هزار نسخه سنگی از مخازن بزرگ هویتی کشور است.

او افزود: 42 اثر از این سازمان در حوزه ملی، هفت اثر در حوزه جهانی و چهار اثر در حوزه منطقه ای ثبت میراث جهانی شده است.

1387 - 1390 © تمامی حقـوق این سـایت متعلق به وب سایت فرهنگ ایران می باشد .
انتخاب رنگ قالب : آبی قرمز سبز با پس زمینه

ورود یا عضویت

ورود