بررسي موانع فرهنگي –اجتماعي زنان روزنامه نگار پي دي اف چاپ پست الكترونيكي
نوشته شده توسط Administrator   
چهارشنبه ، 2 شهریور 1390 ، 11:48

دانشكده :روانشناسي وعلوم اجتماعي

دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران مركزي

سال دفاع :1377-1376

رشته: ارتباطات اجتماعي

مقطع :كارشناسي ارشد

استاد راهنما :دكتر علي اكبر فرهنگي

استاد مشاور :دكتر تقي آزاد ارمكي

نام دانشچو: پريسا گرجي بند پي

بیان مسئله :زنان و مردان مطبوعاتي عناصر اصلي در اين نظام اجتماعي دگرگون شده اند زيرا آنها نقاشان تصويرهاي جهان شكل گرفته اند بر مبناي اعمال نهايي انسانهاست  بدين سان در جامعه ما نيز ضرورت دستيابي به راهكارهايي كه بتوان با استعانت از آنها نيازهاي ارتباطي كشور را همگام با تحولات جهاني به گونه اي كه متناسب با نقش ،نشان و جايگاه ايران اسلامي ،در عرصه جنگ و امواج و پيام ها باشد رفع نمود محسوس است .يكي از ويژگي هاي روزنامه از جهت تاثير روي افكار عمومي آن است كه روزنامه مي تواند بعلت تنوع هر گروه خاصي را مخاطب قرار دهد و با زبان خود آنها ارتباط برقرار كند و مطالب مورد علاقه آنها را منتشر كند .بي شك در اين ميان زنان روزنامه نگار جزيي از همين جامعه مطبوعاتي اند كه در گير مسائل خاص اجتماعي و فرهنگي هستند كه بخشي ناشي از جنسيت وبخشي ناشي از نوع شكل آنهاست.

هدف پژوهش:در اين تحقيق برآنيم تا بررسي مسائل وموانع فرهنگي واجتماعي موجود در جامعه كه از عوامل مهم وتعيين كنندهاي در اشتغال وبكار گيري زنان در حرفه روزنامه نگاري است بپردازيم.

روش پژوهش :بصورت كتابخانه اي و پيمايشي است .

طرح پژوهش :شناخت تبيين موانع فرهنگي و اجتماعي زنان روزنامه نگار از طريق نظريه هاي موجود و جامعه شناسي ،بستر اجتماع ،باورها و انديشه هاي عمومي آمار و ارقام موجود در اشتغال زنان .

نتيجه كلي :ساختار فرهنگي و اجتماعي جامعه ايران فعاليتهاي اجتماعي زنان روزنامه نگار را محدود مي سازد و مردان (با عنوان همسر و همكار )موقعيت برتر شغلي آنان را نمي پذيرند و اين در حالي است كه زنان ر وزنامه نگاردرفعاليتهاي درون سازماني خودبدليل طرزتفكروسطح فرهنگي وتحصيلي همكاران خويش موردعنايت وتوجه بيشتري قرارمي گيرد.دراين تحقيق سعي ارآن است تابه مسائل سود مشكلات زنان روزنامه نگار درجامعه ايران كه در حال گذر از حالت نسبي به حالت نوين است پرداخته شود .

يافته هاي تحقيق :اين فصل بطور كلي حاوي تجزيه و تحليل آماري و ارائه شاخص ها و فرمول هاي آماري است .تا بدين وسيله ارقامي كه در راستاي مباحث تئوريك وفرضيه هاي آن برداشت شده است محك آزمون يا آزمايش آماري زده شود .لذا پس از استخراج پاسخ هاي پاسخگويان به سوالات با استفاده از جداول يك بعدي و دو بعدي داده هاي موجود را به نمايش گذاشته و با استفاده از درصد گيري و فراواني با كك فرمول كي دو بدست آوردن درجه آزادي و با استفاده از جدول كي دو از روي درجه اطمينان 99%-95%-90%به رد يا اثبات فرضيه ها پرداخته شده است.

آخرين ويرايش : چهارشنبه ، 2 شهریور 1390 ، 11:54

پیام روزانه

هرکسی درس مخصوص به خود را می گیرد. ما می توانیم به سه طریق واکنش نشان دهیم زندگی من مجموعه ای از درسهایی است که به آن نیاز دارم، درسهایی با نظم و ترتیب تمام در زندگی ام روی می دهد.( این سالمترین برخورد است و حد اکثر آرامش ذهن را تامین می کند.) زندگی یک مسابقه بخت آزمایی است اما من از هر اتفاقی که در زندگی روی می دهد نهایت استفاده را می برم (این دومین انتخاب خوب است و کیفیت متوسطی را به زندگی می بخشد) چرا همیشه همه بلاها سر من می آید؟ (این طرز برخورد نهایت ناکامی و بدبختی را تضمین می کند) ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم. "آندرو متیوز"